Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Olhos d'Água | Albufeira | Algarve

Olhos dÁgua | Albufeira | Algarve

Nybyggd modern villa i det perfekta området endast 5 minuters promenad ifrån den välkända stranden Falesia. Villorna ligger i ett lugnt och skönt område med god säkerhet i Acoteias några minuter ifrån Olhos do Agua i Albufeira.

Huset beräknas vara färdigt i Juni 2018 och har tre våningar samt en egen privat takterrass med fantastisk utsikt.
Källaren är rymlig med 200m2 och det får plats två bilar i garaget. Det finns ett sovrum med golvvärme och airconditioner samt ett tillhörande badrum. Ett tvättrum och ett spel rum med glasfönster till poolen. Förinstallerad bastu och ett tillhörande badrum. Det finns även en egen utgång till poolen. Poolen på denna villan ligger på sidan av huset.

På första våningen så finns ett fullt utrustat modern kök samt vardagsrum och matsalsrum. Vardagsrummet har även en öppen spis. På terrassen finns det ett BBQ område, perfekt för grillkvällar med familjen. Det finns även ett sovrum som har tillhörande badrum och tillgång till terrassen.
På andra våningen som är på 125m2 finns det fyra sovrum och alla har ett privat tillhörande badrum. Två av sovrummen har även en garderob som man kan gå in i och även tillgång till den fantastiska terrassen med utsikt över Algarve.

Trappan tar dig sedan till takvåningen som är 125m2, 75m2 används till solpaneler och luftkonditionering maskiner och 40m2 är för egen användning. Härifrån har du fantastisk utsikt.

Det är endast 35 minuter till Faro flygplats och 20 minuter till Vilmoura Marina. Huset har ett perfekt område och med närhet till resturanger, barer och shopping. Alla rummen i huset har luftkonditionering, högtalarsystem samt golvvärme och polen är uppvärmd.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lina Åsard
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 965149661

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs