Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 562 000 kr

3 rum57 m²
Land
Spanien
Byggår
2018
Biarea
11 m²
utlandsboende Estepona Centro, Costa del Sol

Nytt i Estepona stad 400m till hav och marina

Nyproduktion av moderna lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum som är belägna bara 400 m från havet och marinan i Estepona stad - flera av dessa har utsikt ut mot havet från terrassen. Perfekt läge för de som söker en stadslägenhet med ett lugnt och fridfullt läge och samtidigt få tillgång till hela utbudet av restauranger, caféer, barer och matbutik i den trevliga marinan.

Det ljusa vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matplats - härifrån har man direkt utgång till terrassen som antingen har riktning mot syd eller öst. Dessa lägenheter har moderna materialval såsom keramikgolv, ljust kök samt badrum i kakel. I bostadsområdet kan man koppla av vid föreningens pool.

I priset ingår egen parkeringsplats under byggnaden - lägenheterna finns i olika storlekar. Fråga oss om planritningar och mer information om tillgängliga enheter.

1 sovrum i markplan, pris från 112 000 EUR, byggyta 62 m2 + terrass ca 10 m2

2 sovrum i mellanplan, pris från 146 000 EUR, byggyta 70 m2 + terrass ca 11 m2

2 sovrum i takvåning, pris från 162 000 EUR, byggyta 69 m2 + terrass ca 11 m2

3 sovrum i mellanplan, pris från 173 000 EUR, byggyta 83 m2 + terrass ca 10 m2

Bostadsområdets läge mitt i centrum gör att man har nära till service, matbutik och restauranger (400 m). Estepona stad har en genuin spansk karaktär och i centrum hittar man trevliga uteserveringar i gamla stans mysiga gränder. Staden har en trevlig strandpromenad som löper utmed havet ända fram til marinan i Estepona som har ett stort utbud av restaurang- och nöjesliv. De golfintresserade har ett stort antal golfbanor att välja på - närmast ligger Valle Romano Golf & Resort och Estepona Golf som är belägna inom bara 4 till 5 km.
Därtill ligger den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med det mest omfattande utbudet på Costa del Sol av restauranger, nöjesliv och exklusiva butiker inom bara 23 km avstånd (20 min bilresa). Malaga flygplats nås på 55 min med bil (83 km) eller med flygbuss från Estepona som tar 70 min.

Svenska Mäklargruppen kan förmedla i stort sett all nyproduktion av moderna bostäder på spanska kusten. Vi har även tillgång till begagnade bostäder via vårt nätverk av drygt 800 lokala mäklarföretag på Costa del Sol. Besök vår hemsida www.svenskamaklargruppen.es så hittar du fler utvalda bostäder på spanska kusten. Skicka ett meddelande med dina önskemål så sätter vi igång att aktivt leta efter passande bostäder.
Puerto Blanco

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sam Hultegård
Svenska Mäklargruppen
08-551 157 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs