Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Turkiet

Nytt i Alanya/Centrum med betalplan.

Bygget av vårt Alanya/Centrum Projekt går vidare. Passa på att få en av de sista bostäderna här. Vill du hyra ut så har vi garantihyra på minst 70 000kr första året.

Precis som alla våra andra områden så bjuder vi här våra kunder på ett genomtänkt och lyxigt område med extra påkostade materialval. Vi har tillsammans med våra byggare tänkt igenom vad vi européer framförallt har för önskemål i sitt semesterboende. Vi kommer i detta område ha en härlig spaavdelning där ni kan njuta av att bada bastu, ta ett dopp i den stora jacuzzin samtidigt som era vänner sitter och tar ett glas i det trevliga och öppna samkvämsrummet. Holiday Invest I område kommer det även att finnas massagerum utifall ni skulle vilja beställa en massör samtidigt som ni har en helkväll i er spaavdelning.

Ett stort härligt och inglasat uterum där man tar viker bort väggarna under sommaren kommer att byggas vid poolområdet. Vintertid kan ni då umgås ute hela nätterna eftersom det kommer att installeras värme i uterummet. Vi i Sverige är vana med detta och älskar att vara ute så mycket vi bara kan vilket detta kommer att vara underbart då temperaturen sjunker under vinterkvällarna. Vid sidan om inglasade uterummet kan ni grilla något gott i den stora utomhusgrillen. En stor utomhuspool med en separat liten pool för barnen och rutschkana kommer att byggas i anslutningen.
Barnen dvs både de minsta och lite äldre kommer att ha ett lekrum samt ett rum för bordtennis. Holiday Invest. Ett gym med utsikt över poolområde skall även byggas.

Lägenheterna skall vara utrustade med fina kök av god kvalitet, AC i alla rum, vackra golvplattor av blanka material. Helkaklat och klinkat badrum, dekorativa tak med spotlights i vardagsrum. Eget Wifi i alla lägenheter är även något som ingår och entrételefon.

Bostäderna finns i storlekarna:
1+1 =tvåa
2+1= trea
3+1= fyra
3+1 Penthouse = fyra i två våningsplan

RING ELLER SKRIV FÖR MER INFORMATION

( OBS! text i denna annons är privat skriven och får ej kopieras! Skydd enligt upphovsrättslagen)

Välkommen till Turkiet.
Gör som våra andra kunder, kom ner på en visningsresa. På plats går vi igenom orter, köpprocess, och ser på attraktiva boenden.

Holiday Invest- Mäklaren med All Inklusive

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Peter Norrström
Holiday Invest AB
070-699 81 23

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs