Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 291 100 kr

4 rum111 m²
Land
Spanien
Byggår
2019
Biarea
18 m²
utlandsboende Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol

Nya moderna radhus - gångavstånd Puerto Banus

SISTA ENHETERNA tillbaka på marknaden efter påbörjad byggstart. Nyproduktion av rymliga 2-plans radhus med 3 sovrum i modern stil - belägen i ett trevligt område inom promenadavstånd till Puerto Banus och stranden(2200 m). Precis intill bostadsområdet finns även tillgång till restauranger samt en av de bästa matbutikerna med komplett utbud av allt från nybakat bröd till färsk fisk - vilket gör att man inte är beroende av bil. Läget passar de som vill vara relativt nära havet och pulsen i Puerto Banus men samtidigt bo i ett lugnt och avslappnat område. Närheten till service och det tilltalande läget nära Puerto Banus gör att det finns utmärkta möjligheter att hyra ut bostaden om man inte använder den året om.

Det generösa vardagsrummet med öppen kökslösning har gott om plats för både soffgrupp och matplats - härifrån har man direkt utgång till den privata terrassen (vissa enheter har även egen trädgård intill terrassen). På övre plan finns 3 rymliga sovrum varav det ena har eget badrum. Bostaden har keramiska golv, kompletta badrum i kakel och ett fullt utrustat kök i modern stil med vitvaror. I bostadsområdet kan man koppla av vid ett härligt poolområde med tropisk trädgård.

Samtliga bostäder har egen parkeringsplats under byggnaden - det går även att köpa till extra parkeringsplats för de som har behov av två bilar. Radhusen finns med olika storlekar och utförande på terrasser med pris från 429 000 EUR - se följande exempel:

3 sovrum, byggyta ca 129 m2, terrass från 16 m2 upp till 25 m2

3 sovrum, byggyta ca 129 m2, terrass från 28 m2 upp till 34 m2 + egen trädgård från 30 m2 upp till 59 m2

Fråga oss om planritningar och mer information gällande dessa moderna radhus.

Nueva Andalucia - Marbella

Det finns en driving-range precis i närheten av bostadsområdet - de golfintresserade har dessutom fyra utmärkta banor i golfdalen inom bekvämt avstånd såsom Aloha, Las Brisas och Los Naranjos.

Förutom närheten till de lokala restaurangerna vid bostadsområdet så har man även promenadavstånd till det omtyckta restaurangkvarteret vid Aloha Gardens(1000 m) som har en kosmopolitisk blandning av folk från olika delar av världen - detta område har även blivit en social mötespunkt för många skandinaver i golfdalen.
Området ligger bara 2200 m från den världsberömda marinan Puerto Banus i Marbella med ett omfattande utbud av restauranger, nöjesliv, strandliv och exklusiva butiker. Här finns även en härlig strand och en strandpromenad som leder till flera underbara stränder hela vägen in till gamla stan i Marbella.

Svenska Mäklargruppen kan förmedla i stort sett all nyproduktion av moderna bostäder på spanska kusten. Vi har även tillgång till begagnade bostäder via vårt nätverk av drygt 800 lokala mäklarföretag på Costa del Sol. Besök vår hemsida www.svenskamaklargruppen.es så hittar du fler utvalda bostäder på spanska kusten. Skicka ett meddelande med dina önskemål så sätter vi igång att aktivt leta efter passande bostäder.
Marein

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sam Hultegård
Svenska Mäklargruppen
08-551 157 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs