Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Nerja | Costa del Sol

Nerja | Costa del Sol

Bara en 2 minuters promenad till Torrecillastranden finner vi detta mycket fina och smakfullt renoverade hörnradhus i ett lugnt men ändå centralt läge i Nerja. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, affärer, stränder och Balcón de Europa.

Radhuset består av 2 våningar, 2 patios, balkong och dessutom en stor, härlig takterrass! Det finns gott om uteytor där man kan njuta av solen och klimatet i Nerja.

På entréplanet hittar vi vardagsrum med braskamin och ett fullt utrustat kök, ett badrum och ett sovrum med utgång till en trevlig patio, Det finns ytterligare en patio på detta plan med WC och dusch.

På övervåningen hittar vi tre ljusa sovrum, ett av dessa med utgång till en L-formad balkong och ett badrum. I samtliga sovrum finns det AC installerat. En trapp leder upp till den stora takterrassen med utekök, pergola, dusch ett litet förråd och härlig utsikt. En speciell detalj i detta hus är att det finns en mathiss installerad från entréplanet till takterrassen, så att man inte behöver gå i trappor med matbrickor mellan våningsplanen!

Exklusivt med Fastighetsbyrån! Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om detta fina hus!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Nerja

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Johan Eckervik
Fastighetsbyrån Nerja
+34 655900782

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs