Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 061 200 kr

3 rum80 m²
Land
Spanien
Byggår
2004
Biarea
50 m²
utlandsboende Los Flamingos, Estepona, Costa del Sol

Modernt och exklusivt vid Los Flamingos

Moderna lägenheter i ett exklusivt bostadsområde beläget bara 600 m från Los Flamingos Golf som erbjuder enastående golfmöjligheter och imponerande restaurang i klubbhuset som drivs av Villa Padierna Palace. Ett bra tillfälle att köpa dessa väldesignade lägenheter av hög standard i ett prestigefullt område till ett fördelaktigt pris.

Lägenheten har ett stort och inbjudande vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord - härifrån har man direkt utgång mot en mycket generös terrass med utsikt mot trädgård och poolområde. Bostaden har 2 rymliga sovrum med garderober - varav det ena har eget badrum. Lägenheterna erbjuder stil och elegans med golv i sandfärgad marmor och påkostade badrum i marmor. Köket håller bra standard med bänkskiva i granit samt gedigna skåp för inbyggda köksmaskiner. Bostadsområdet har en lummig innergård med tropisk trädgård och pooler som har porlande vattenfall - på kvällen är innergård och pool ljussatta med belysning vilket ger en härlig känsla i området.

I priset ingår eget förrådsrum och parkeringsplats under byggnaden med access till våningsplanet via hiss. Bilderna är från en tidigare möblerad visningslägenhet. Vi kan erbjuda några olika lägenheter på andrahandsmarknaden - fråga oss om mer detaljerad information om tillgängliga enheter. Dessa bostäder finns i olika storlekar och med olika utförande på terrasser.

2 sovrum markplan med utgång till trädgård och poolområde, 2 badrum, byggyta 90 m2, terrass ca 50 m2, pris 206 000 EUR

2 sovrum takvåning, 2 badrum, byggyta 90 m2, 2 terrasser ca 92 m2 - en nedre i anslutning till vardagsrummet samt en mycket generös takterrass, pris 233 000 EUR

I närområdet finns en lokal restaurang förutom utbudet av service och restauranger i byn Cancelada som ligger ca 1000 m från bostaden - dessutom finns det flera trevliga restauranger vid stranden (1900 m). Bostadsområdet är beläget mitt emellan den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med omfattande utbud av restauranger, nöjesliv och butiker (10 km) och den genuint spanska staden Estepona (10 km) med mysig stadskärna bestående av torg och smala gränder. På närmare håll finns även det exklusiva Laguna Village med restauranger, beach club och små butiker. De golfintresserade har den utmärkta 18-håls banan Flamingos Golf med dess trevliga restaurang (ingår i Villa Padierna Colf Courses) som är belägna bara 600 m från bostadsområdet - dessutom finns många andra banor inom bekvämt avstånd som till exempel El Paraiso Golf.

Svenska Mäklargruppen kan förmedla i stort sett all nyproduktion av moderna bostäder på spanska kusten. Vi har även tillgång till begagnade bostäder via vårt nätverk av drygt 800 lokala mäklarföretag på Costa del Sol. Besök vår hemsida www.svenskamaklargruppen.es så hittar du fler utvalda bostäder på spanska kusten. Skicka ett meddelande med dina önskemål så sätter vi igång att aktivt leta efter passande bostäder.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sam Hultegård
Svenska Mäklargruppen
08-551 157 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs