Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 451 000 kr

3 rum65 m²
Land
Spanien
Byggår
2006
Biarea
12 m²
utlandsboende La Duquesa, Manilva, Costa del Sol

Modernt, centralt och strandnära La Duquesa

Modern strandnära hörnlägenhet med centralt läge i den trevliga byn La Duquesa - perfekt val för de som söker ett modernt boende med promenadavstånd till havet, restauranger och service. Denna bostad som är prissänkt till 145 000 EUR är belägen bara 600 m från Sabinillas strand samt 900 m till den charmiga småbåtshamnen i La Duquesa som har ett levande utbud av restauranger året om.

Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matplats - härifrån har man direkt utgång till terrassen som har sol på eftermiddag och kväll samt härlig utsikt mot trädgård och poolområde. Lägenheten har ljus inredning med sandfärgade marmorgolv, fullt utrustat modernt kök med maskiner samt två badrum helt i kakel.
I bostadsområdet finns 4 olika poolområden med tropiska trädgårdar samt även padeltennisbanor.

La Duquesa - Manilva

Den genuint spanska byn San Luis de Sabinillas ligger på bekvämt avstånd med rikt utbud av restauranger och service (500 m) dessutom finns en mycket välsorterad matbutik inom bara 300 m avstånd från bostaden. De golfintresserade har flera banor att välja på - närmast ligger La Duquesa Golf & Country Club inom bara 2 km avstånd men i närheten finns även 18-håls banan Doña Julia Golf som håller god standard samt den utmärkta banan Finca Cortesin. Området La Duquesa är beläget mitt emellan staden Estepona och den exklusiva orten Sotogrande på Costa del Sol (båda inom 15 min bilresa). Dessutom har man inte långt till Marbella med dess berömda marina i Puerto Banus som har det mest omfattande utbudet på Solkusten av restauranger, nöjesliv samt exklusiva butiker (25 min bilresa). Den dramatiska Gibraltarklippan med sin engelska historia och kultur nås på bara 30 min med bil för de som vill göra en utflykt.

Svenska Mäklargruppen kan förmedla i stort sett all nyproduktion av moderna bostäder på spanska kusten. Vi har även tillgång till begagnade bostäder via vårt nätverk av drygt 800 lokala mäklarföretag på Costa del Sol. Besök vår hemsida www.svenskamaklargruppen.es så hittar du fler utvalda bostäder på spanska kusten. Skicka ett meddelande med dina önskemål så sätter vi igång att aktivt leta efter passande bostäder.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sam Hultegård
Svenska Mäklargruppen
08-551 157 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs