Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 740 000 kr

4 rum90 m²
Land
Spanien
Byggår
2018
Biarea
17 m²
utlandsboende Modernt Radhus i Villamartin

Modernt Radhus i Villamartin

3 sovrum + 3 badrum + balkong + trädgård + parkering + takterrass

Det senaste projektet av moderna radhus med gemensam pool, valfria privata pooler och av gatuparkering i området Villamartin

Dessa fastigheter byggs med hjälp av material av högsta kvalitet som ger höga energieffektiva värden. Villorna är uppbyggda på två nivåer med ett 3 och 2 sovrum alternativ. Den 3 sovrum egendom har ett sovrum och badrum på bottenvåningen, med ytterligare två badrum på första våningen. Medan 2 sovrum alternativet har samma konstruerade område utan bottenvåning sovrummet, med en större bostadsyta och en nedre WC. Dessa fastigheter har en byggd yta på ca 90 kvm med högt i tak vilket gör dem mycket rymliga, husen kan också njuta av en bra stor privat takterrass. För dem som inte väljer privat pool kan man använda den gemensamma poolanläggningen.

Tomten ligger nära Villamartin med alla bekvämligheter och nära shopping på den nya La Zenia Boulevard och bara 5 minuter bort är en av de bästa stränderna vid kusten. Det finns 3 golfbanor i närheten och många plazor med en mängd barer och bra restauranger bara 800m från dessa hus.

Detaljer:
Referens: M&P-Hestia01
Område: Villamartin - Orihuela Costa
Boyta: 90 kvm
Takterrass: 17 kvm
Veranda: 12 kvm

RING OSS IDAG FÖR ATT BOKA EN VISNINGSRESA!!
+46 (8) 1220 6008

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs