Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Exklusiv Villa på Las Colinas Golf

Modern villa på las colinas golf & country cl

3 sovrum - 2 badrum - Garage - A/C- på golfbana - pool

Dessa 3 sovrums villor på Las Colinas Golf & Country Club ligger mitt i centrum av banan. Villorna finns i olika typer och varierar från 138 till 150 m2 med tomtstorlekar från 1.041 till 1.814 m2.

Tanken är att skapa en bekväm villa med öppet vardagsrum, matsal och kök mot terrassen. Terrassdörrarna glider in i väggen, vilket integrerar interiören helt med utsidan. På detta sätt kan du dra full nytta av det vackra klimatet som erbjuds på den södra delen av Costa Blanca. Sovrummen är avstängda med en dörr för att skilja vardagsrummet från sovområdet. Här hittar du 3 dubbelrum med inbyggda garderober och 2 badrum samt en gästtoalett. Det stora sovrummet har eget badrum.

Du har möjlighet att ändra fastigheten efter dina önskemål.

Las Colinas Golf & Country Club

Inlands från Campoamor hittar du en plats som ingen annan på Costa Blanca: Las Colinas Golf & Country Club. En dal på 330 hektar förvandlad till ett mindre paradis. Mellan apelsinträd, tallar och kullar hittar du vad Las Colinas Golf & Country Club handlar om. Här hittar du några av de mest prestigefyllda fastigheterna på den södra delen av Costa Blanca, en 18-håls golfbana, som inom några år har vunnit flera priser, vandringsleder för att njuta av de grönska idrottsanläggningarna och mycket mer. Bara 10 minuters bilresa från Las Colinas Golf & Country Club hittar du det populära köpcentret Zenia Boulevard.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs