Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Fuengirola

Mitt i centrum av Fuengirola - 3 r.o.k

Ref nr ph4991
Mitt i centrum ligger denna ljusa lägenhet på översta våningen med fantastisk utsikt över Fuengirola, Mijas bergen och havet, tågstationen och busstorget har du precis utanför porten, mer centralt kan man inte bo, här har du närheten till allt man behöver, stranden, shopping, gamla stan och marinan. Lägenheten ligger högst upp i huset och balkongen ligger i sydväst läge som är det perfekta om man önskar sol från mitten av dagen och fram till kvällstimmarna där solen går ner bakom Mijasberget. Lägenheten har idag 2 sovrum, kök, vardagsrum och separat middagsrum som tidigare var ett sovrum, önskar man ett extra rum så är kan man med enkla medel sätta upp en vägg så att man får 3 sovrum igen.

När man kommer in i hallen så ligger köket rätt fram, stort kök med fönster som har utsikt ut mot staden, köket är utav äldre modell och behöver renoveras och moderniseras. Genom hallen så kommer man till det öppna ljusa vardagsrummet där utgången till balkongen är. Det 3:e sovrummet som idag är ombyggd till ett matsalsrum hör ihop med vardagsrummet och här finns det plats för ett stort middagsbord. Vidare in i lägenheten så har du 1 stort sovrum, 1 mindre sovrum, badrum med badkar samt toalett. På balkongen har du plats för utemöbler och även förvaring.

Om Fuengirola

Fuengirola, med drygt 70 000 innevånare, är centrum för skandinaverna på Costa del Sol. Här är också slutstationen på tåget som går från Malaga och flygplatsen. Detta är också en av många anledningar varför så många av våra kunder väljer just Fuengirola. Man behöver inte ha bil. Här finns också den svenska skolan med förskola, grundskola och gymnasium samt den svenska kyrkan, skandinaviska föreningar och en mängd affärsrörelser med skandinavisk personal. Staden ligger bara 20 minuters bilväg från Malagas flygplats och har den längsta och vackraste strandpromenaden på hela Costa del Sol. Den är 8 kilometer lång med generösa gång- och cykelbanor samt hundratals restauranger. I utkanten av Fuengirola ligger Mijas golf med två 18-hålsbanor.

Varför Alamo?

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder i Spanien på Costa del Sol. Från Málaga i öster till Estepona i väster. Låt oss hjälpa dig att hitta just din lägenhet eller ditt hus på Costa del Sol. Oavsett om det är Nerja, Málaga, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, La Cala, Calahonda, Elviria, Marbella eller Estepona så har vi vad du söker efter.

Sök bland våra över 19 000 olika bostäder till salu så hittar du garanterat de objekt som uppfyller dina krav. Det byggs som aldrig förr på Costa del Sol. Missa inte att klicka på knappen Nyproduktion där du finner över 150 olika byggprojekt utmed hela Costa del Sol som håller på att färdigställas. Och alla med en trygg bankgaranti som säkerställer dina pengar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

MER ÄN BARA EN MÄKLARE

ALAMO COSTA DEL SOL REAL ESTATE - MER ÄN BARA EN MÄKLARE

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder i Spanien på Costa del Sol. F

Läs mer hos Alamo Costa del Sol

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sven Källström
Alamo Costa del Sol
+34 609150999

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs