Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Mexilhoeira Grande | Portimão | Algarve

Mexilhoeira Grande | Portimão | Algarve

Stor egendom på 22,5 hectar, belägen i Vidigal-Alcalar, Mexilhoeira Grande, 13 km från Portimâo och 12 km från stränderna i Alvor.

På denna stora egendom finns ett hus som byggdes innan 1950, en ruin, en brunn, en stor damm, en tank och en stor trädgård. Egendomen består av ett skogsområde och ett jordbruksområde. De dominerande träden i skogsområdet är tall, kork och alfarroba, allt i full produktion. Det skogsfria området har exceptionella egenskaper för jordbruk.

Huset består av tre sovrum, tre badrum ett kök och ett vardagsrum, samt ett extra kök med en vedeldad ugn och en trädgård på 1,8 hectar med en tillhörande brunn.

Ruinen som ligger i skogsområdet nära dammen, finns möjlighet för konstruktion, upp till 300 kvm för bostadshus och upp till 500 kvm för andra ändamål, samt upp till 2000 kvm för landsbygds hotell eller turism.

Tanken, som är en central lagringsplats för tillfällig lagring av vatten, är förbunden mellan de två viktigaste källorna till vatten (borrhål och damm). Matningen av denna tank utförs kontinuerligt och automatiskt och kan även utföras växelvis mellan de två vattenkällorna.

All bevattning utförs från den centrala tanken med hjälp av gravitation och av pumpar. Egendomen har också ett underjordiskt rörledningsnät som gör att man kan bevattna var och när det behövs.

Egendomen ligger vid ett mycket bra läge och erbjuder lugn och charm av naturen samtidigt som det är nära till stranden, mataffärer, restauranger, samt golfbanan i Penina.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve - Lagos

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Ioana Monciu Amores
Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
+351 965149672

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs