Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 259 000 kr

3 rum74 m²
Land
Spanien
Byggår
2018
Biarea
50 m²
utlandsboende Markplans Bungalow vid Mar Menor

Markplans Bungalow vid Mar Menor

2 sovrum + 2 badrum + terrass + parkering + gemensam pool

Välkommen till detta nya projekt med moderna bungalows som börjar formas i den vackra staden San Javier nära golfbanor, medelhavskusten och den stora lagunen Mar Menor. Dessa moderna och eleganta lägenheter byggda med ett stora och vackra gemensamma områden så som pool samt jacuzzi.

Lägenheterna i markplan erbjuder privata terrasser på 33 kvm med fantastisk utsikt från båda sidor av sin marknivå lägenhet där det också finns utrymme för parkering.

Takvånings lägenheterna har stora glas balkonger för maximal solinsläpp och även stora privata takterrasser på 72 kvm med fantastisk utsikt över det fridfulla området.

Vardagsrummen är inbyggda i en modern planlösning som har öppet köket och utgång till terasserna i söderläge. Sovrummen är rymliga med plats för en dubbelsäng eller två enkelsängar och badrummen är eleganta med ett av dem som är en-suite

Dem populära stränderna i Los Alcazares kan hittas på endast ca 5 min bilresa, i detta I detta privilegierade område hittar du mest praktiska lokala affärer, såsom hälsocenter, banker, stormarknader, restauranger och köpcentrum.

Detaljer:
Referens: DIO-ERMITA01
Område: San Javier, Mar Manor
Inflyttningsklart: November 2018
Yta: 73 kvm
Tomt: 126 kvm
Trädgård: 33 kvm
Terrass: 17 kvm

Parkering
Anti Slip Golv
Säkerhetsdörr

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs