Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Mar Menor Resort | Murcia

Mar Menor Resort | Murcia

Välkommen till detta fantastiska boende som ligger med ett utmärkt läge i hjärtat av Mar Menor Resort, ett uppvuxet och mycket efterfrågat bostadsområde med närhet till det mesta!

Den vitputsade villan andas kvalitet och präglas av en modern och stilren design. Här flödar ljuset in genom stora höga fönster och den tilltalande öppna planlösningen inbjuder till umgänge med släkt och vänner. Huset omgärdas av generösa altaner med mysiga och insynsskyddade uteplatser. I anslutning från vardagsrum och kök finns också ett härligt pool som sanolikt blir familjens favoritplats när dagarna kännas för varma. Ett annat favoritställe kanske blir den insynsskyddad uteplatsen på husets baksida.
Den fint anlagda tomten har plana lättskötta gräsytor, låga dekorativa murar vacker grönskande buskar och välskötta häckar.

Detta är huset för familjen som söker det lilla extra och som har högt ställda krav på sitt boende!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Meggie Chou
Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia
+34 665274340

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs