Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Lyxvilla i Javea

Lyxvilla med stor tomt i javea

3 sovrum - 2 badrum - Privat pool - garage - nyckelfärdig

Mindre än 1 kilometer från Medelhavet hittar du denna fantastiska villa med 3 sovrum och 2 badrum i Javea på en 1 000 m² stor tomt.

När du kommer in i villan hittar du det öppna köket, matplatsen och vardagsrummet på mer än 57m2 på din högra sida. Från köket har du tillgång till praktisk förvaring och tvättstuga. Bred skjutfönster bredvid köket ger dig tillgång till en mysig och praktisk täckt veranda på 44m2. Här hittar du ett utomhuskök med grill. Bredvid matplatsen hittar du ytterligare skjutfönster som leder dig till ett mindre område mot terrassen. De stora skjutfönstren för in massor av naturligt ljus in i villan.

På vänster sida av terrassen hittar du 3 sovrum och badrum. De två dubbla sovrummen på 12m2 har inbyggda garderober. De delar ett badrum. Det stora sovrummet på 25m2 har eget badrum och direkt tillgång till trädgården och terrassen.

Villan har en privat pool på 35m2 och är byggd till en mycket hög standard med massor av specialfunktioner.

Javea

Söder om Denia och på andra sidan Montgo-berget hittar du Javea. Javea är beläget mellan två steniga odlingar som har gjort Javea mycket populär bland turister. Nära 30.000 invånare finns i Javea, cirka hälften av dem är utlänningar. På grund av bergen och många klippor runt Javea hittar du många mindre fantastiska stränder.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs