Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

21 333 844 kr

7 rum310 m²
Land
Spanien
Byggår
2002
utlandsboende Spanien

Lyxvilla i prestigefyllt område på Golden

Lyxig 3-plans villa i exklusivt område på Marbellas Golden Mile!
Villan utgör en del av en trygg och prestigefylld urbanisation som består av endast 18 lyxiga villor som delar subtropiska trädgårdar och 2 stora utomhuspooler. Privat område med 24-timmars bevakning med egna säkerhetsvakter på plats.
Villan levererar en perfekt blandning av modern inredning med distinkt medelhavsarkitektur. Smakfullt inredd, med känsla för detaljer och inredd med det bästa av varumärken. Det här är verkligen ett hem du vill bo i.
Inträdeplan består av en hall med garderober, ett fullt utrustat kök med granitskivor , en matsal, ett stort ljust vardagsrum och ett sovrum med eget badrum. Här fås tillgång till 3 terrasser - huvudterrassen är delvis täckt, delvis öppen och ger en härlig havsutsikt. En nivå ner finns ytterligare 3 sovrum, vardera med eget badrum, inklusive ett walk-in-clost för ett av sovrummen. På denna nivå finns också ett privat gym, stort förråd och garageplats för 2 bilar. Tillgång till stor terrass.
På övre våningen finns en helt nygjord och fantastisk takterrass med bar, flera sittplatser / relaxområde och fantastisk utsikt över de grönskan framför och till havet. Även på denna nivå är en stor dusch.
Villan har luftkonditionering varmt och kallt i alla rum, central golvvärme, domotiskt hemsystem, elektriska persienner, högkvalitativa marmorgolv, hiss, musikanläggning etc.

Läs mer hos HusmanHagberg Marbella

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Silvia Rohm Slanina
HusmanHagberg Marbella
+34 620797607

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs