Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Lyxigt läge stax utanför Malaga

El Balcon de Benalmadena

Ligger i en kommun som heter Benalmadena och lägenheten gränsar till Fuengirola. Området heter Carvajal (sänder kartbilder som visar det fina läget ) med första linje till havet, ingen som kan bygga framför fastigheten.
Adressen
Balcon De Benalmadena 


Vi har nu bestämt att sälja denna fantastiska lägenhet på absolut bästa läge, 150 meter från stranden med en vidunderlig utsikt över havet och utsikt mot Fuengirola. 

Läget är präglad av stil och där finns både villaområde och flerbostadshus vilket ger en genuin prägel.

Lägenheten ligger i början av den berömda och vackra PASEO MARITIMO ( Strandpromenaden på ca 7 km ) Stranden i detta område är också runt 7 - 8 km lång, och det finns mängder av trevliga strandrestauranger utefter hela beachen. 

Lägenheten ligger uppe på en kulle vilket innebär att det är en fantastisk vy över området ända in till Fuengirola. Ytan på lägenheten ca 100 m2
och den stora balkongen ca 20 m2 ligger sydligt läge. Lägenheten är fördelad på 2 sovrum, 1 vardagsrum, badrum 2 toaletter och kök.
TV med svenska tv kanaler, wifi finns.
Utanför lägenheten finns tillgång till 2 st pooler, en för barn och en för vuxna.
Det finns möjlighet att äta antingen ute eller i lägenheten. Båda sovrummen har tillgång till balkong. Lägenheten är ny sen ca 10 år och även möblerna är 5 år. Det finns tillgång till 4 bäddar.
Köket är fullt utrustat med diskmaskin, spis med ugn och tvättmaskin. Till närmaste butik är det ca 5 minuters gångväg.
Restaurangerna finns utefter hela strandpromenaden och vill man inte gå så går bussen in till FUENGIROLA varje halvtimma. Det är ca 10 minuter till tåg pendel som går in till MALAGA via flygplatsen. Det finns gott om golfbanor i området.
Till närmaste banan är det ca 5 km

För mer information ring Egon Larsson

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Lägenhet Nära till: golf, bad, storstad

Säljes av: Egon Larsson

Handla tryggt

Betala aldrig i förskott och skicka aldrig varan innan du fått betalt Fler tips