Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Los Alcázares | Murcia

Los Alcázares | Murcia

Ljus, välplanerad lägenhet med egen entré som ger radhuskänsla. Modernt kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Ett sovrum, ett badrum och en inglasad terrass. Lägenheten är välplanerad, i fint skick och säljs möblerad. Restauranger, pubar och affärer finns inom gångavstånd. Området har många fina strandpromenader och stränder du kan njuta av. Närmast är Mar Menor men även medelhavet ligger nära. Sysselsättningar finns det gott om för alla intressen, golf, vattenaktiviteter, kultur, shopping och framför allt en avkopplande miljö i soligt och varmt väder. Här trivs man både som permanent boende såväl som sommarturist! Tveka inte att höra av dig till oss för mer information, vi hjälper dig gärna att ta ett steg närmare till ditt drömboende i solen!

Området ligger nära Alicante flygplats ca 50 min och Corvera flygplats ca 20 min. Torrevieja ligger ca 15 min norrut och Spaniens sjunde största stad Murcia åker man på 25 min där IKEA ligger.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Meggie Chou
Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia
+34 665274340

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs