Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Lagos | Algarve

Lagos | Algarve

Vi kan erbjuda en vacker villa i ett ostört läge endast 10 minuter från centrala Lagos.

Villan omgärdas av en härlig trädgård med flera träd av olika sorter och det ger villan en avskild känsla. Själva huset håller en mycket hög kvalité och samtidigt mycket charm med välvda tak i vardagsrummet och vackra detaljer.

Vardagsrummet har plats både för en matsalsgrupp och loungedel. Här finns en öppen spis och vackra fönsterdörrar ut till en täckt terrass. Det stora och ljusa köket är fullt utrustat och har plats för ett stort matbord. De två sovrummen är rymliga och har egen utgång till balkongen med fantastiskt utsikt över landsbygden.

På tomten utanför huset ligger en fin swimmingpool.

I villan finns även en separat studio med kombinerat kök och vardagsrum. Denna lilla lägenhet har en egen utgång vilket gör den lämplig både för familj och vänner som kommer på besök eller för att hyra ut.

Huset kan generera bra uthyrningsinkomst och har gjort så i ett flertal år. Hyrestillstånd finns.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve - Lagos

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Margareta Einarsson
Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
+351 968676802

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs