Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Lagoa | Algarve

Lagoa | Algarve

Nyproduktion i ett utmärkt läge i Porches byggs ett nytt projekt som ska vara klart 2020.

Radhus belägen i ett condominium med pool, parkering och en härlig trädgård.

Första våningen består av en hall, ett gästbadrum, kök med skafferi och balkkong och ett vardagsrum med mycket naturlig ljus och med terrass.

På andra våningen finns det en privat terrass med fantastisk utsikt över Algarve. Två sovrum som delar på ett badrum, samt balkong med havsutsikt. Master sovrummet har ett eget badrum och en terrass, även den med havsutsikt.

Fastigheten har också ett fantastiskt läge med elektriska grindar för att komma in på området. Lägenheten har fönster med dubbelglas, förinstallerad luftkonditionering, golvärme och garage.

Ligger endast 7 minuter från de vackra stränderna i Algarve, 11 minuter från Amendoeira golfbana, 10 minuter från Nobel Internationella skola och 38 minuter från Faro flygplats .Ring oss för att veta mer!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lina Åsard
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 965149661

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs