Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Turkiet

Lägenhet vid Havet i Istanbul

Objekt-ID IST-235

3 Bra Anledningar att Köpa;

• Spektakulär havsutsikt
• Rika sociala lokaler och familjekoncept lägenheter inom bostadsområdet
• Bästa Investeringsmöjlighet

Lägenheten i Istanbul har ett utmärkt läge i Büyükcekmece mot Marmara havet. Tack vare den 3: e flygplatsen- och kanal Istanbul-projekten, framstår Büyükçekmece som ett investeringsalternativ med hög lönsamhet. Också denna region valdes ut som ett modernt kustområde i närheten av Istanbul.

Lyxigt Lägenhet i Istanbul till salu har 9 km till TÜYAP Fair and Convention Centers, 4,5 km till Aqua Marine Water Game and Entertainment Center, 29 km till Internationella Atatürk flygplatsen och 2 km till E-5 motorvägen. Dessutom är E-5 och TEM-anslutningar, kollektivtrafik, utbildning, hälsovård, shopping och evenemang centran ligger alla nära dig.

Vi på Antalya Homes rekommenderar att Ni kommer till Turkiet och på plats ser våra fastigheter.Vi ser till att ni får all information som behövs innan ni väljer att åka ner till Turkiet för att titta på fastigheterna på plats.Vid visningen av fastigheterna lägger vi fram både positiva och negativa sidan av fastigheterna.

INTRODUKTION:
Er mäklare kommer att träffa Er och Ni kommer få möjligheten att tillsammans prata om den planerade visningen samt få information om hur det går till att köpa fastighet i Turkiet.

FASTIGETSVISNING:
Vi börjar alltid med en sightseeing av de olika områdena för att kunna ge Er heltäckande information. När ni valt ert område fokuserar vi på att visa er fastigheter utifrån era önskemål (budget, storlek etc.).

KONTRAKT:
Det är absolut inget köptvång under våra visningsresor. Vi vill inte att våra kunder ska ta ett förhastat beslut. Om det blir så att ni köper en fastighet direkt utav oss, så skriver vi ett kontrakt mellan Er och vårt byggföretag. Därefter betalas en handpenning och vi kommer fram till en avbetalningsplan som är räntefri och bekväm för Er.

Vi kommer visa Er den lagliga sidan av att köpa fastighet i Turkiet. Vi kommer se till att göra Er köpprocess så enkel som möjligt och se till att ni får full uppmärksamhet och hjälp under och efter köpprocessen.

Bästa prisgaranti & Fastigheter säljs alltid med garanti.

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Nyproduktion Lägenhet Nära till: golf, bad, storstad, skidbacke
Läs mer hos Antalya Homes Emlak A.S

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Antalya Homes Emlak A.S
Antalya Homes Emlak A.S
+90 5322124590

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs