Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Turkiet

Köp direkt från byggfirma med betalningsplan

REF: 0900

18 månaders betalningsplan direkt från vår byggfirma utan mäklararvoden.

Komplex: En modern lägenhet i Alanya, belägen i ett lyxigt komplex i det fina omådet Kestel. Komplexet, som kommer vara klart i Maj 2020,består av 2 byggnader och har ett fint grönområde med vackra växter och dekorationer, palmer och fruktträd. Komplexet har många faciliteter, såsom inomhuspool, utomhuspool, bastu och ångbastu, ett välutrustat gym, Turkiskt bad, stor lekplats, hobbyrum, uteplatser och grillplats, parkering, trådlöst nätverk, satellit TV system, reservvattentank, elgenerator och fastighetsskötare. Entrédörrar är försedda med säkerhetssystem. Kort avstånd till stranden och med lokalbussar som avgår var 10:e minut kan du enkelt åka till de stora shopping centrumen eller Alanya centrum. Andra bekvämligheter såsom matvaruaffärer, caféer, restauranger och olika butiker finns inom gångavstånd. Till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det ca 30 minuter.

Lägenhet: En mycket fin och modern lägenhet i Alanya, med total boyta på 109 m2 fördelat på 2 sovrum, vardagsrum med vackert kök i öppen planlösning, 2 badrum och 1 balkong. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En välplanerad och ljus lägenhet med många genomtänkta detaljer och genomgående mycket hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

I detta lyxiga komplex har vi flera andra lägenheter till salu. Kontakta oss gärna för mer information!

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Nyproduktion Lägenhet Nära till: golf, bad, storstad
Läs mer hos Nordic Trust Homes

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Nordic Trust Homes
Nordic Trust Homes
076-027 50 48

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs