Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Marbella West

Inflyttningsklart nära Centro Plaza

Välkommen till ett av Nueva Andalucias mest eftertraktade lägen. Här har vi nöjet att erbjuda en mycket smakfull lägenhet i Skandinavisk stil med två generösa terrasser. Några steg bort ligger Centro Plaza med sin internationella puls och sitt breda utbud av restauranger, barer och butiker.

Lägenheten om 96 kvm byggyta ligger i tryggt område med gemensam pool och erbjuder fullt utrustat modernt kök i snygga vita materialval och köksö. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet med plats för såväl matsalsgrupp samt soffmöbel. Från vardagsrumsdelen leder glasdörrar ut till terrassen där många soltimmar och trevliga sällskapstunder kan avnjutas med öppen utsikt över lummiga trädgårdar. Vidare finns två generösa sovrum, båda med glasdörrar ut till terrass, och ett badrum samt en gästtoalett. Lägenheten säljs fullt möblerad inklusive husgeråd med noga utvalda möbler designmöbler från Bo Concept.

Ett rekommenderat boende som inte kompromissar om varken standard eller läge. Allt klart för att flytta in och börja njuta av Medelhavslivet. Kontakta oss för mer information och visning!

Läs mer hos Mäklarringen - Costa del Sol

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Niklas Bengtsson
Mäklarringen - Costa del Sol
+34 638655313

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs