Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Finestrat | Costa Blanca

Finestrat | Costa Blanca

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna fina lägenhet med fantastisk havs och bergs utsikt. Här har du naturen runt knuten med vandrings stigar och ett väldigt grönt landskap. Detta är ett välbyggt,väl underhållen fastighet som ligger i ett lungt och trevligt bostadsområde med 2 gemensama swimming pools, paddel bana och lekplats. Du har bergen i bakgrunden och grön tall skog runt omkring och bara 3 km till den mysiga staden Finestrat, vilket gör detta till en väldigt intressant fastighet.
Detta är en lägenhet som är väldigt prisvärd och väl värd ett besök. Denna lägenhet kan också vara en bra investering om man väljer att hyra ut den och på så sätt få extra inkomster. Var vänlig och ta kontakt med Fastighetsbyrån för mera information eller för att boka en visning.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Altea/Benidorm
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Javier Vicente
Fastighetsbyrån Altea/Benidorm
+34 658629280

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs