Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Ferragudo | Portimão | Algarve

Ferragudo | Portimão | Algarve

Två sovrums lägenhet i Ferragdo med utmärkt läge!
Lägenheten ligger i den lilla orten Ferragudo med promenadavstånd till både centrum och stranden. Från terrassen har du en vacker utsikt över floden Arade och Portimaos gamla stad som skymtar på andra sidan.

Bostaden öppnar upp med en stor hall som ger tillgång till alla de olika rummen. Vardagsrummet är stort och ljust och öppnar upp mot en generös terrass med inbyggd grill. Här kan man spendera eftermiddagarna med ett glas vi och njuta av den vackra utsikten över floden. Köket är fullt utrustat och har gott om arbetsyta. Lägenheten har två sovrum, båda med ensuite badrum och bra inbyggda garderober. Det finns även förinstallation av luftkonditionering.

Som boende i huset har man även tillgång till en stor takterrass med ett flertal inbyggda grillstationer och sittplatser. En utmärkt middagsplats under varma Algarve kvällar!
En perfekt semesterbostad med bra läge!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve - Lagos

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Margareta Einarsson
Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
+351 968676802

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs