Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

11 787 554 kr

5 rum242 m²
Land
Spanien
Byggår
1986
utlandsboende Torrevieja - Torrevieja

Fantastisk spansk villa intill havet i ett

Vi mycket stolta och glada över att kunna erbjuda denna fantastiska villa med gångavstånd till en av de bästa stränderna, Cabo Roig. Denna rymliga villa erbjuder plats för hela familjen och vänner. Här finner ni fyra sovrum, tre badrum och ett rymligt vardagsrum med braskamin för kyligare kvällar på vintern. Från andra våning har ni tillgång till härliga balkonger och terrasser. Köket är välplanerat och ljust och ligger i anslutning till vardagsrummet och tvättstugan. Från tvättstugan kommer ni vidare till garaget. Här får ni även en underbar grön och skön trädgård med privat pool och härlig plats att samlas vid den murade grillen.

Poolen ligger i det bästa södra läget med sol hela dagen!
Från denna villa är inte längre än 230 meter promenad ner till Medelhavet och stranden Cabo Roig. Inom gångavstånd finns ett brett utbud av restauranger och barer.

För dig som letar efter något för hela familjen där du kan njuta av lugnet och samtidigt mycket nära stranden, i ett av de mest charmiga områdena i Orihuela Costa, missa inte denna möjlighet att kontakta oss för en visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Torrevieja

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Jan Sundström
SkandiaMäklarna Torrevieja
+34 607396709

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs