Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 695 000 kr

4 rum135 m²
Land
Spanien
Byggår
2020
Biarea
50 m²
utlandsboende Exklusiva strandlägenheter i Denia

Exklusiva strandlägenheter i denia

3 sovrum - 2 badrum - Underjordisk parkering och förråd - fullt utrustat kök - gemensam pool

Fantastiska lägenheter och takvåningar nästan på stranden i Denia. Sammantaget finns det 15 boende-lägenheter, lägenheter, tvåvånings lägenheter och takvåningar med bubbelpool och solterrass - ligger i ett nästan surrealistiskt läge framför sandstränderna vid Medelhavet. Varje enhet kommer med 3 eller 4 sovrum, 2 badrum - en av dem ensuite- och i fråga om duplexenheter, ett gästtoalett. Det moderna köket är fullt integrerat i det rymliga vardagsrummet som förbinder med den stora terrassen.

Absolut oöverträffad när det gäller dess läge och arkitektoniska prakt, dessa fantastiska hem är utan tvekan de av de mest förtrollande egenskaperna som finns direkt på Medelhavskusten och erbjuder lyxigt boende för de boende som ägnas åt en sofistikerad livsstil. Alla anställda material - strukturella eller dekorativa - har valts med största omsorg. Ljudisolering, dubbel termisk glas, ett domotiskt system som central luftkonditionering är kvalitetsstandard.
Golv och badrum är utrustade med högkvalitativa porslinskivor, eftersom vita väggmålningar på utvalda väggar i vardagsrum och sovrum ger rummen en speciell värme.
Ett modernt kök med allt av högkvalitativ elektrisk utrustning finns också. Beroende på lägenheten ingår exklusiva faciliteter en eller två underjordiska parkeringsplatser, samt ett förråd.
Den anlagda trädgården ger lugn och lätthet som Medelhavet delen av trädgården med pool och direkt tillgång till stranden.

Denia är en härlig kosmopolitisk stad belägen längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för en familjesemester på stranden.

Ligger 110 kilometer från Alicante flygplats, (ca 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost och tittar över havet mot Balearerna.
Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en marina som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster.
Denia har nästan tjugo kilometer kust. I norra delen av staden finns stränder med fin sand och grunda vatten, såsom Les Marines, Lalmadrava, Les Deveses, Les Bovetes och el Palmars. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, vilket är ett paradis för fiskare och dykare

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs