Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Marbella East

Exklusiva radhus omgiven av naturreservat

Lyxiga radhus med tre eller fyra sovrum genomgående marmorgolv och moderna kök med öppen planlösning förinstallerade med avancerade Siemens-vitvaror.
Dessa rymliga bostäder på i flera våningar har mycket stora terrasser och en fantastiskt takterrass, privata pooler och fantastisk panoramautsikt över den vackra naturen och Medelhavet, vilket skapar den absolut perfekta kombinationen för att njuta av den eftertraktade spanska livsstilen utomhus.
Beroende på enhet och dess läge, kommer radhuset att innehålla antingen en mysig "patio" på baksidan av fastigheten eller en privat zen trädgård.
Utöver bostäder erbjuder området garanterad uthyrningsplan, hilltop beach club, restauranger inne på området, organiska affärer, fest & samlingslokal, stenpools jacuzzi, yoga och pilates, transport och shuttle service.
Oakhill ligger inbäddat av 300km2 naturreservat ett skyddat av UNESCO -biosfärreservat med naturlig ek skog, dramatiska bergskedjor och bäckar med traditionella vitkalkade byar Ojén och Mijas i närheten, en kort bilresa till stadspulsen i Marbella, vackra stränder och flygplatsen inom 30 min.

Läs mer hos Mäklarringen - Costa del Sol

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Katja Gonzalez
Mäklarringen - Costa del Sol
+34 654607241

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs