Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Exklusiv Villa på 2:a linjen - Guardamar

Exklusiv villa på 2:a linjen - guardamar

3 sovrum - 3 badrum - källare - havsutsikt - pool - takterrass - 2: a linjen till stranden

Hansson & Hertzell Realty presenterar stolt denna nya lyxvilla på den andra strandlinjen i Guardamar del Segura.
Villa Mediterranea är ett fantastiskt projekt med 2 fristående villor med privata pooler, trädgårdar och en stor takterrass på 75 m2 med fantastisk havsutsikt.

215 m2 bostadsyta fördelat mellan 3 sovrum, 3 badrum, stort vardagsrum med matplats och öppet kök. Utsökt och modern inredning med stora panoramafönster och byggnadsmaterial av högsta klass. Lysande och rymlig bostad med alla moderna funktioner och perfekt läge.

Guardamar del Segura är känt för sina kilometerlånga sandstränder. Den har en lång huvudgata full av alla typer av affärer samt en popuär marknad varje onsdag morgon. Det finns ett turistkontor där du kan boka din plats på turisttåget, ett par museer och ett stort sportcenter med inomhus- och utomhuspooler. Hamnen, som är borta från staden, är starten på Corridor Verde vandrings- och cykelväg längs Rio Segura. Till detta hör två underbara parker, Alfonso och Renia Sofia.

Inlandet i Guardamar är känt som Campo de Guardamar och omfattar både El Raso och Moncayo urbanisations. El Raso har ett kommersiellt centrum och en mycket, mycket populär och upptagen marknad, som är lokalt känd som "Lemon Tree Market" varje söndagsmorgon med över 500 bås

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs