Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 695 000 kr

2 rum64 m²
Land
Spanien
Byggår
2020
Biarea
17 m²
utlandsboende Exklusiv 2:a på 1:a linjen - VILLAJOYOSA

Exklusiv 2:a på 1:a linjen vid stranden - vil

1 sovrum - 1 badrum - Gemensam pool - Underjordisk parkering och förvaring - Gym - Spa

Beläget på ett unikt läge på Costa Blanca, intill en strand med kristallklart vatten och omgiven av grönska på stranden som ligger mellan Villajoyosa och Benidorm.

Detta är ett privat och slutet bostadsområde som består av 71 bostäder med 1, 2, 3 och 4 sovrum. Hemmen har planerats med en noggrann design i olika typer: radhus, duplex, lägenheter och takvåningar med stora terrasser mot Medelhavet. Du kommer att få senaste arkitektoniska trender, förstklassiga material i hela huset och utrustning som gör ditt liv mer bekvämt från första dagen: komplett installation av luftkonditionering, fullt utrustade kök, kakel av ledande märken och mycket mer.

Det är bara 5 minuter till Autopista del Mediterráneo (AP-7), 20 minuter från AVE och 30 minuter från Alicante internationella flygplats. Ett steg från Villajoyosa och 20 minuter från den moderna och kosmopolitiska Benidorm där du hittar alla tjänster. Från Villajoyosa Du kan också ta ett tåg mot Alicante AVE-anslutning eller riktning till Benidorm.

Glöm stress och ljud - välj ett kristallklart vatten, vegetation på stranden och solen.

Villajoyosa (La Villa Joiosa) ligger vid den norra delen av Costa Blanca i Alicante-provinsen och är huvudstaden i Marina Baixa-distriktet.
En härlig och historisk stad sträcker sig längden på en härlig bred sandstrand med vackra färgade fiskehus som går längs strandpromenaden och omfattar en bakgrund av berg. Villajoyosa ligger cirka 26 kilometer från Alicante och Alicante internationella flygplats. Det är ett bra läge, perfekt för att utforska resten av Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs