Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende El Campello | Alicante

El Campello | Alicante

Välkommen till denna nyproducerade urbanisation belägen i El Campello bara 400m från stranden. Med 9 bostäder inom denna avskilda urbanisation, har du möjlighet att njuta av det mediterianska vädret i lugn och ro. Flera tomter mellan 380kvm till 500kvm och bostäder med en boyta mellan 140 till 246kvm inklusive privat parkering. Till bostäderna ingår dessutom egen pool och trädgård. Här har du möjligheten att bygga till en källarvåning.
Eftersom bostäderna är perfekt belägna har du nära till bra kommunikation så som spårvagn som åker in till Alicante och på 5 minuters bilresa har du nära till varucenter (Carrefour), möbelaffärer, restauranger, gym och marknader. På gångavstånd från urbanisationen finns det också restauranger och caféer.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Gran Alacant

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sandra Wennström
Fastighetsbyrån Gran Alacant
+34 672788209

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs