Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Denia | Costa Blanca

Denia | Costa Blanca

Nu kan vi erbjuda dessa nyproducerade lägenheter i en trevlig urbanisation i populära Denia. Endast 300 meter till stranden och några kilometer in till centrum av Denia!

Lägenheterna består av 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och stora härliga terrasser. Takvåningarna har takterrass. Urbanisationen erbjuder en stor pool, barnpool och lekplats samt fina gemensamhetsområden. Dessutom finns möjlighet att köpa till garage och förråd. I Denia finns ett fantastiskt restaurangutbud av hög gastronomisk klass. Denia har en härlig sandstrand med 20 km kust, vackra klippbad, lång strandpromenad och det vackra berget Montgó i fonden. Välrenommerat Länssjukhus och bra kommunikationer, till exempel, snabbfärjor till Balearerna. En dryg timme med bil från de fina städerna Alicante och Valencia som båda har internationella flygplatser.

KONTAKTA FASTIGHETSBYRÅN FÖR MER INFORMATION OM TILLGÄNGLIGHET OCH PRISER!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Altea/Benidorm

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Ivar Englund
Fastighetsbyrån Altea/Benidorm
+34 674993175

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs