Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Charmig lägenhet i skandinavisk stil

Otroligt mysig lägenhet i öppen planlösning med ett sovrum i Nueva Andalucia.
Helt nyrenoverad där badrum och ytskickt renoverades 2016. Köket byttes ut helt samt drogs elen om 2018. Lägenheten har två utgångar med stora glasdörrar till balkongen vilket ger ett härligt naturligt ljusinsläpp. Alla möbler utom några få personliga ägodelar ingår i priset.

Från balkongen har du en fantastiskt panoramautsikt över San Pedro och Medelhavet och på en solig klar dag ser du Gibraltarklippan och Afrikas kustlinje tydligt. Tack vare sitt sydliga läge så får man sol på balkongen hela dagen, speciellt på vintern då man även får njuta av de vackra solnedgångarna.

Bostaden ligger på höjden i det populära området La Campana som är känt för sina många omtyckta restauranger och barer. Endast några minuter med bil från Puerto Banús och några av Costa del Sols mest populär golfbanor.På gångavstånd finns matbutiker som Scandi Supermarket, apotek, flera gym, tennisklubb och en av Marbellas mest populära padelklubbar.

Tack vare närheten till det mesta man kan behöva så är det en perfekt bostad för dig som är ute efter ett permanent hem eller semesterbostad.

Kontakta oss för mer information och visning redan idag.

Läs mer hos HusmanHagberg Marbella

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Simon Steen
HusmanHagberg Marbella
073-535 70 57

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs