Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Cas Català | Mallorca

Cas Català | Mallorca

Välkommen till denna härliga bostad belägen på höjden i Cas Catala, i ett lugnt område med få grannar och stor uteplats. Bostaden består utav ett sovrum och två badrum där ett är badrum en suite samt en stor walk-in closet med bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med jacuzzi och har ett härligt ljusinsläpp tack vare en tonad glasvägg. Vidare finns ett kök med goda arbetsytor, ett anslutande tvättrum samt en egen utgång till lägenhetens uteplats. Köket ligger i öppen planlösning mot ett vardagsrum som har ett fint parkettgolv och gott om plats för en lounge-grupp samt ett matbord. Vidare genom vardagsrummet ligger en stor balkong med havsutsikt samt utsikt över Cala Major, perfekt för dig som vill avnjuta härliga måltider med en härliga vyer.

Från vardagsrummet når du bostadens uteplats med härlig grönskande häckar och med stora möjligheter att kunna inreda för att skapa en egen liten oas. Med en pergola och en lounge grupp är detta optimalt för då när solen ligger på som mest. I bostaden ingår även en parkeringsplats samt förråd i samma byggnad, för den badsugne är det bara 600 meter till havet!

Välkommen på visning!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Palma de Mallorca
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Gunnar Nihlén
Fastighetsbyrån Palma de Mallorca
+34 636049690

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs