Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Cartagena | Murcia

Cartagena | Murcia

Denna fina lägenhet ligger i lugna La Puebla. Den generösa takterrassen har många soltimmar, så härligt att grilla kvällsmiddagen med en vacker utsikt mot bergen och långt bort i fjärran skymtas Mar Menor med siluetten av La Manga. Från den trevliga balkongen har man en fri utsikt över landskapet. I föreningen finns det utöver en gemensam pool även en inomhuspool och bastu som man kan njuta av året runt.

I La Puebla finns det all service som man behöver. Endast en 10 minuters bilfärd bort finns Los Alcázares som erbjuder ett brett utbud av restauranger, barer, affärer, butiker och ett pulserande liv året runt. Svalkande bad kan du med fördel ta i någon av Mar Menors sandstränder, eller bara njuta av promenadstråken. Gillar man golf finns det många erkända banor runt om. Kustlinjen längs med Calablanques naturreservat bjuder på fina stränder och härliga bad i medelhavet, Cabo de Palo och La Manga är också sevärda områden.

Området ligger nära Alicante flygplats ca 50 min och Corvera flygplats ca 20 min. Torrevieja ligger ca 15 min norrut och Spaniens sjunde största stad Murcia åker man på 25 min där IKEA ligger.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Meggie Chou
Fastighetsbyrån Mar Menor Murcia
+34 665274340

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs