Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 595 000 kr

3 rum70 m²
Land
Spanien
Byggår
2004
Biarea
25 m²
utlandsboende Orihuela Costa / Costa Blanca

Cabo Roig; Fräscht radhus vid poolen

Cabo Roig; Fräscht radhus med söderläge mot poolen. Dubbla uteplatser, balkong och takterrass. 10 m från områdets pool. 2 sovrum / 2 badrum. Gångavstånd till havet och restauranger.

Här kommer ni att trivas! Fint hus i mycket trevligt område med gångavstånd till havet och den populära Cabo Roig stranden.

Huset ligger i ett grönt och fint område med poolen precis framför huset. Området är låst med grindar så inga obehöriga kommer in.

Vid entrén till huset finns en skyddad uteplats med plats för matgrupp. Entréplan med vardagsrum där det finns plats för både matgrupp och soffgrupp, modernt kök med utgång till baksidan. Uteplatsen på baksidan har morgonsol. Gästtoalett. 1tr upp finns 2st sovrum och ett badrum. Från ett av sovrummen är det utgång till balkongen med utsikt över poolområdet.
Ytterligare en trappa upp ligger takterrassen med sol hela dagen. Utsikt hela vägen mot havet.

Huset säljs möblerat.

Huset ligger bra till solmässigt med sitt söderläge. Tack vare att huset har en uteplats på vardera sida, så kan ni alltid hitta en sida med sol, och en med svalkande skugga

Den ligger mycket bra till nära Cabo Roigs centrum med ett flertal restauranger (Indiska, Spanska, Brittiska, Kinesisk, Italienska mfl) och barer på behagligt gångavstånd.

Nära till Villamartins golfbana

För er som gillar att promenera finns en trevlig strandpromenad utmed havet. Denna går utmed Medelhavet, och ni kan promenera hela vägen in till Torrevieja om ni vill på norrut och till Mil Palmeras om ni går söderut.

Fastighetsmäklarna Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.fastighetsmaklarnacostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer hos Mäklarhuset i Vällingby AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Thomas Pielbusch
Mäklarhuset i Vällingby AB
070-897 06 15

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs