Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Budens | Lagos | Algarve

Budens | Lagos | Algarve

Charmig lantlig egendom som sträcker sig över två hektar. På detta område finns ett hus som byggdes om 2009, två ruiner, fyra brunnar, ett borrhål, två bassänger, två stora tankar och en stor trädgård.

Huset består av ett kök med matsal, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett stort sovrum med eget badrum, ytterligare två sovrum och ett andra badrum. Dubbelglas, centralvärme och termostater, videofon för automatisk grind.

Kvaliteten på materialen och dekorationen både inomhus och utomhus ger en hel del karaktär för detta hem. Taket består delvis av en kork isolering.

Brunn och borrhål ger självförsörjning av vatten både för bevattning och hem, även om vattnet till huset behandlas. En kraftfull fotovoltaisk utrustning har installerats för att leverera alla befintliga och framtida installationer med el.

Huset ligger vid ett mycket bra läge och erbjuder lugn och charm av naturen samtidigt som det är nära till stranden, mataffärer, restauranger, samt golfbanan i Santo Antonio.

Denna praktiskt självförsörjande egendom har stor potential och kan bli den idealiska platsen för turistutnyttjande.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Ioana Monciu Amores
Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
+351 965149672

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs