Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Boliqueime | Loulé | Algarve

Boliqueime | Loulé | Algarve

Härligt radhus i Boliqueme på tre våningar beläget nära Vilamouras internationella skola och byn. På första våningen finns det ett modernt badrum, öppenplanlösning mellan ett fullt utrustat kök och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt med en äkta vedspis och stora skjutdörrar leder ut till terrassen och till poolområdet. På terrassen finns det en grill. Fastigheter vetter mot söder och man har en avslappnande och lugn utsikt över poolområdet utan att man känner sig omsluten.

På bottenvåningen finns det ännu ett modernt badrum med tvättstuga samt två sovrum med dubbelsängar. Ena sovrummet har en privat terrass som är idealisk för förvaring och du kan också ta dig till poolområdet här ifrån.

På övervåningen finns det två sovrum med egna badrum och inbyggda garderober. Ett av sovrummen ligger i söderläge och har en terrass med utsikt över poolen, det andra sovrummet har även en terras i norrläge med utsikt över landet.

Båda badrummen har nya duschar och majoriteten av radhuset renoverades i 2016. Fastigheten har högt i tak, luftkonditonering, privat parkering utanför, dubbelglas med myggnät.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lina Åsard
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 965149661

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs