Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Bästa läget Studio i Puerto Banús, Marbella

1 rum, 32 m2, badrum, pentry, inbyggda garderober, A/C värme och kyla, balkong, förråd, wifi
199 000 euro

Välskött studio med stor uthyrningspotential med bästa läget i välkända Puerto Banús!

Lägenheten består av ett rum där det finns plats för både en dubbelsäng, bäddsoffa och matbord. Välfungerande pentry och balkong med vy mot det vackra berget La Concha och den fantastiska trädgården. Badrummet har dubbla tvättställ och badkar.

Urbanisationen har under de senaste åren genomgått stora underhållsarbeten där bl a stambyten har skett. Här finns en underbar trädgård med 4 pooler, paddle tennisbana och urbanisationen har 24/7 bemannad security. Till strand och shopping tar det cirka 2 minuter till fots. Härifrån har du nära till allt!

Urbanisationen ligger ca 7 km väster om Marbella på Costa del Sol. Från Malagas flygplats når du området på ca 40 minuter med bil. Härifrån har du bara några hundra meter till den berömda hamnen Puerto Banús med sina fina restauranger, fantastiska lyxyatcher och levande nattliv. Med bil tar det cirka 10 min till Marbella.

Vill du se fler bilder?
Välkommen till vår webbplats:
www.backnaset.se

Om oss:
Backnaset Consulting AB förmedlar boenden på Costa del Sol och Costa Blanca i alla prisklasser, anpassat efter dina önskemål. Till vår hjälp har vi professionella lokala mäklare med nära 30 års erfarenhet, ett enormt kontaktnät och yrkesskicklighet. Här finns den lokalkännedom som krävs för att hjälpa dig att hitta din drömbostad.

Vårt fokus på att skapa långsiktiga relationer, gör att vi finns med dig genom hela köpprocessen samt tiden därefter. Vår värdegrund bygger på seriositet och långsiktighet.

Ring eller maila, så kontaktar vi dig inom kort.

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Lägenhet Nära till: golf, bad
Läs mer hos Backnaset Consulting

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Bäcknäset Consulting AB
Backnaset Consulting
070-643 11 53

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs