Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Alfaz del Pi | Costa Blanca

Alfaz del Pi | Costa Blanca

Mysig och fin villa med underbart vacker utsikt nära Alfaz, Altea och La Nucia.
Denna villa erbjuder en privat pool och är fördelad på två våningar med fantastisk utsikt mor området och Medelhavet från båda planen. Bottenvåningen består av ett rymligt och ljust vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum, toalett, ytterligare ett komplett badrum och en hall. Från nästan varje rum kan du gå ut till terrassen och det mycket trevliga poolområdet. I hallen på nedre plan, entréplan, hittar du en intern trappa som leder upp till det övre planet där vi kan hitta master sovrummet med badrum en-suit samt en stor terrass med panoramautsikt över omgivningarna och såklart, igen det glittrande Medelhavet!
På tomten hittar du flertal planteringar med olika sorters fruktträd. En mycket enkel och lättskött tomt men som ändå inte saknar någonting. Nedanför poolen och terrassen finns ytterligare förråd samt garage!
Kontakta oss för mer information eller en personlig visning!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Altea/Benidorm

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Ivar Englund
Fastighetsbyrån Altea/Benidorm
+34 674993175

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs