Produktbeskrivning:

Electro-Eric 3000 Wifi, NU MED 5 GGR BÄTTRE SUGEFFEKT

DiteCleanHomba Electro-Eric 3000B städar effektivt i hemmet och på kontoret. Genom att endast trycka på en knapp tar- DCH Electro-Eric 3000 bort damm, skräp och smulor med dubbla sidoborstar. Roboten har också en vattentank, vilket gör att du kan torka golven enkelt och bekvämt. Den kraftfulla motorn ger en sugeffekt som är 5 ggr starkare än de flesta andra robotdammsugare - vilket ger en effektiv dammsugning. Elctro- Eric 3000 återvänder automatiskt till laddningsstationen när den behöver laddas.

Visionary mapping med Bionic algoritm
Roboten är försedd med Visionary mapping med Bionic algoritm. Electro-Eric 3000 navigerar i rummet och samlar data i sitt CPU minne för att kartlägga rummen så att den kan planera att städa ifrån rum till rum och täcka städytan effektivt.

Roboten kan dessutom schemaläggas att städa automatiskt upp till 7 gånger i veckan. Den rengör dina golv (mattor, trägolv, plattor och linoleum) och kommer även åt trånga utrymmen, både under och runt möbler samt längs golvlister. Roboten rengör även dina mattor!

Optimerat luftflöde med effektiva borstar:
Optimerat luftflöde, drar hår och damm från robotens borstar och leder dem in långt bak i dammbehållaren. Ny och förbättrad design på borstarna och optimerat luftflöde -vilket betyder att mindre hår fastnar i borstarna och mer hår hamnar i behållaren. Perfekt för dig som har husdjur som fäller mycket.

När Roboten är klar med dammsugningen kan du våtmoppa för att att få en ultimat städning. Du har även UV-ljus för att samtidigt eliminera bakterier och mikroorganismer från golvet - så att du får en så komplett städning som möjligt.
Antifall- detektorn
Leder till att roboten backar när den möter en avsats eller trappa
Virtuell väggdosa
När du vill att roboten inte ska städa i en viss del av rummet kan du använda dig av en virtuell väggdosa som finns i paketet - en infraröd stråle blockerar roboten från att passera över till den aktuella ytan.

Antistötdetektorn:

Ser till att roboten vänder när den möter hinder som möbler eller väggar mm för att förtsätta sin städrutt.

Våttorkning med rengöringsvätska
När Roboten är klar med dammsugningen kan du våtmoppa också för att att få en så ultimat och komplett städning som möjligt
Dammmbehållare
Den extra stora dammbehållaren har dual filtersystem med HEPA filter där allt samlas för att sedan kunna tömmas enkelt och smidigt.
Batteriet
Batteriet har en kapacitet på 2000mAh Lithium, som räcker till att täcka en yta på 200KVM, batteriet har hög energi densitet och värme beständighet vilket ger batteriet längre livslängd.
Ljudnivån
Ljudnivån är så låg som 45 DB - vilket kan jämföras med ljudnivån på ett samtal med låg ton.

Kommunicera med din robot genom Wifi eller genom röstkommandonSpecifikationer

https://www.dite.nu/robotdammsugare/electro-eric-3000-wifi-nu-med-5-ggr-battre-sugeffekt/
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Dite.nu