Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 195 000 kr

4 rum72 m²
Tomtarea
2500 m²
Byggår
1974
fritidsboende Knutby

Råstensby Fågelsången 4

Välkommen till ett trivsamt fritidshus med lugnt och grönt läge mellan Almunge och Knutby. Huset har en inbjudande öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum försett med mysig braskamin och ett välutrustat kök. Sovrumsdelen har tre sovrum samt dusch/wc. Här finns en stor altan med möjlighet till härliga middagar med familj och vänner eller bara koppla av med utsikt över den närliggande grönskan. Till fritidsfastigheten hör en friggebod och stor trädgård. Här kan du ostört tillbringa fritiden, en perfekt plats nära till skogen och fälten i den Uppländska landsbygden. Råstensby ligger ca 1 mil vardera från Almunge och Knutby, orter med bra serviceutbud med bl.a. flera butiker och matställen. Ca 4 km bort finns Södersjöns badplats.

Planlösning

HALL
Ingång genom ytterdörr försedd med sidoljus för bra ljusinsläpp. Ljus och rymlig hall med plats för avhängning, ingångar till två sovrum och wc/duschrum på vänster sida, ett sovrum rakt fram och övriga bostaden till höger. Ljusa mönstrade tapeter och plastmatta på golv.

VARDAGSRUM
Stort och inbjudande vardagsrum med öppen planlösning mellan kök och matplats med högt innertak upp till nock vilket ger rummet en spatiös känsla. Flera fönster från tre sidor bidrar till bra ljusinsläpp och utsikt mot trädgråden samt två dörrar ut till altanen. Ljusa målade väggar med bröstpanel och trägolv.

ALTAN
Fantastisk altan som går längs husets tre sidor ger möjlighet att följa solgången där framsidan får härlig kvällssol. Här kan du under dagen börja med frukost i morgonsolen och sedan avnjuta en middag, grilla med familj och vänner eller bara koppla av med utsikt mot trädgården och den närliggande grönskan.

KÖK
Välutrustat kök med gott om förvaring och bra arbetsytor med två bänkar, en i trä och en rejäl diskbänk med vit laminatskiva och infälld diskho. Skåpsluckor och draglådor i vitt, vitt kakel längst ena väggen. Vitvarorna består av ugn/spis med häll (Electro Helios), kyl och frys (Wirlpool), diskmaskin (Bosch) och köksfäkt (Electrolux). En av dörrarna mot altanen är från köket, ljusa målade väggar, trägolv.

WC/DUSCH
Duschutrymme med vitt kakel på väggar försett med kabin med skjutdörrar, eget fönster och ett toalettutrymme med wc-stol, badrumsskåp och tvättmaskin (Whirlpool). Ljusa väggar och plastmatta på golv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för säng och möbler försett med två garderober, ett fönster och dörr mot altan. Ljusa mönstrade tapeter på väggar med snedtak och trägolv.

SOVRUM 2
Sovrum med ljusa väggar försett med garderob, ett fönster och plastmatta på golv.

SOVRUM 3
Sovrum med ljusa väggar försett med garderob, ett fönster och plastmatta på golv.

FÖRRÅD/VEDBODAR
Tre förråd med bra förvaringsmöjligheter och möjlighet att nyttja som vedbodar eller förvaring av verktyg, trädgårdsredskap mm. De är försedda med utgångar från utsidan, ett med stor dubbelldörr och två enkeldörrar. 

FRIGGEBOD
Byggd av trä med taktegel, försedd med trädäck. Ytterligare förvaringsutrymme finns på baksidan.

TRÄD

Läs mer hos Mäklare Kulling Uppsala