Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 315 000 kr

4 rum111.5 m²
Månadsavgift
6 253 kr
Pris/m²
29 730 kr
Våning
3 av 5
Byggår
2005
lägenhet Kapellgärdet

Portalgatan 75

Dags för visning! Belägen på våning 3 finner ni denna tilltalande 4:a. Planlösningen ger mycket ljus och tack vare två balkonger finns goda chanser till sol under dagens alla timmar. Köket totalrenoverades under 2018 och det större badrummet med badkar fick en uppfräschning. Det andra badrummet erbjuder duschplats. Här finns tre rymliga sovrum. Vardagsrum med utgång till stor balkong mot innergård och i köket, ja där finns kvälls-sols-balkongen. Det finns gott om förvaring och hallen känns öppen och välkomnande.
Detta är en lägenhet som passar många familjer och faser i livet! Perfekt i storlek för pensionärer som funderar på att lämna villan eller barnfamiljen som vill ha större och få ett bekvämt city-boende. Tillträde är möjligt i februari 2020.

Portalgatan ligger i Uppsalas bostadsområde Kapellgärdet som tillkom kring 1960 och under 2000-talet kom tillökning i form av flera nyproduktioner. Området är fortfarande under uppbyggnad. I närområdet finns närbutiker, gym, frisör mm. Med en kort promenad nås Kvarnen-gallerian som erbjuder ICA-Supermarket, Systembolaget, apotek och flera butiker och restauranger. Med en liten längre promenad eller via cykel nås Uppsala Resecentrum och Uppsalas Stadskärna. Kapellgärdet är ett citynära område.

Välkommen till visningarna!

Hiss finns
Läs mer hos Riksmäklaren