Hej, säljer en Pioneer XDJ-R1 som jag knappt använt. Fint skick!
Jag skickar också med en Ipad i priset så blir upplevelsen perfekt.
Ipad har några år på nacken och är en modell av 2a generationen.
Har 32 gb minne som räcker till många låtar. Batteriet är dags att byta men annars fungerar den 100% och är i mycket gott skick.

Fakta

Två spelare , en förstklassig mixer och kraftfulla funktioner kort sagt allt du behöver som DJ i en enda enhet. En fräck detalj är att du nu kan styra XDJ-R1 trådlöst från en iPad, iPhone eller iPhone Touch med vår app remotebox. Som DJ kan du koppla upp dig till XDJ-R1 DJs egna wifi-nät och använda din enhets pekskärm för att bläddra bland spår, mixa och lägga på effekter, utan att ens sätta din fot i båset.

XDJ-R1 har allt en DJ behöver i en enda bärbar, prisvärd och rekordbox-klar enhet. Det enda du behöver bidra med själv är kreativitet

XDJ-R1 spelar spår från en mängd olika källor, som CD, USB, PC och MacDu kan använda remotebox för att styra kontrollenheten. Bläddra bland musiken på din rekordbox-enhet, ladda spår, aktivera och justera effekter och parametrar, styr spelare och använd loopar och cue.Det finns ett ljudfärgsfilter i varje mixerkanal, och det är möjligt att arrangera och mixa musiken dynamiskt genom att lägga på effekter i ljudregioner. XDJ-R1 har fyra ljudfärgseffekter: Filter, Jet, Gate och Noise.

Ingångar PHONO/LINE × 2 (RCA)
MIC × 1 (6,3 mm tele)
AUX × 1 (RCA)

Utgångar MASTERUTGÅNG × 2 (XLR × 1, RCA × 1)
BÅSUTGÅNG × 1 (RCA)
HÖRLURSMONITORUTGÅNG x 2 (fram 6,3 mm tele, minitele)

Storlek (B x H x D) 623 x 107.7 x 308.4 mm

Vikt 6,70 kg

Pioneer XDJ-R1 + Ipad 4500:- Prutat & klart!!!
Skickas ej, kontakta Niklas på mail alt telefon
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in