Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 975 000 kr

5 rum123 m²
Månadsavgift
4 193 kr
Pris/m²
40 447 kr
Våning
2 av 6
lägenhet Sommarro

Norbyvägen 46D

Nu finns äntligen möjlighet att köpa denna fantastiska lägenhet där det känns som att du bor mitt i skogen. Denna fina lägenhet erbjuder en utmärkt fördelning av boytan med tre sovrum varav ett har en stor skjutväggsgarderob. Det finns två badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns en stor klädkammare med ingång från hallen. Köket är också väldigt fint och praktiskt med en hel arbetsbänk i rostfritt stål och alla vitvaror och moderna val är i perfekt kombination med den smakfulla stilen. Matplats och halvöppen planlösning till det stora vardagsrummet som har en utgång till en fantastisk balkong utan insyn, mot skogen. Till sist finns allrummet som går att använda som t. ex. TV-rum eller matrum. Härifrån finns lägenhetens andra balkong varifrån du tittar ut över Stadsskogens natur.

Detta hus byggdes 2013 och är således i genomgående nyare skick och erbjuder moderna fördelar som t.ex. hiss från markplan, garage som nås genom trapphuset, god ljudisolering mellan lägenheterna, 2,60 m i takhöjd, generösa fönsterpartier och dessutom är läget helt fantastiskt!

Om man vill njuta av en vacker promenad till stadskärnan så går man härifrån genom Stadsskogen till Kåbo och passerar de vackra villorna för att sedan passera Botaniska Trädgården och vidare förbi Slottet och Carolinabacken mot city. Denna sträcka ger ju verkligen en insikt i vilken vacker stad Uppsala är. Här bor du i trivsamma Sommarro med bekvämt cykelavstånd till stadskärnan och goda busskommunikationer. Området är lugnt och populärt med närhet till all tänkbar service vid Västertorg samt både restauranger och kiosk tvärs över gatan. För den som njuter av närhet till naturen är detta ett riktigt drömläge där du praktiskt taget bor i Stadsskogen och dessutom är det nära till Hågadalen.

Varmt välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Annika Bolander
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB
070-355 77 66

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs