Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 695 000 kr

5 rum111 m²
Månadsavgift
7 104 kr
Pris/m²
24 279 kr
Byggår
1985
lägenhet Ling

Lings Väg 21

Äntligen erbjuds ett av de populära bostadsrättsradhusen om 5 rum och kök på Ling, dessutom i ett trevligt gavelläge! Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till all tänkbar service och med goda kommunikationer in till stadskärnan.

Planlösningen erbjuder entréplan med plats för avhängning och förvaring i garderober bakom skjutdörrar i hallen, stilrent kök i vitt med matplats för ca 6 personer intill stora fönsterpartier, vardagsrum, sovrum och våtutrymme med kakel, klinker, dusch och wc. Från köket nås den fantastiska uteplatsen i sydväst med stor trätrall och gräsmatta, här finns gott om utrymme för utemöbler och grill. Övre plan erbjuder en stor klädkammare som rymmer mycket förvaring, tre stycken sovrum och ett nyligen renoverat badrum med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare och badkar. Från badrummet och ett av sovrummen nås balkongen där ena delen är inglasad och den andra öppen, under stora delar av året kan den inglasade balkongen nyttjas som ett extra rum. Vid entrén till bostaden finns även en uteplats där morgon- och förmiddagssolen tittar in. Till bostaden hör även två stycken förråd.

På Lings väg bor man i lugna och lummiga kvarter med stadskärnan inom nära räckhåll. I området finns flera förskolor, mataffär, apotek och annan service. Med fina cykelvägar, gott om parkeringsmöjligheter och goda bussförbindelser tar du sig enkelt dit du ska. Läget är ypperligt för dig som pendlar med bil och söker du närhet till grönområden så har du hittat hem. Föreningen är stabil och erbjuder bland annat sina medlemmar tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu, barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Läs mer hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB