Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 150 000 kr

1 rum32 m²
Månadsavgift
2 355 kr
Pris/m²
35 937 kr
Våning
1 av 3
Byggår
2014
lägenhet Centrum

Klyvargatan 13

Optimalt planerad etta i centrala Knivsta, ett stenkast från centralstationen med bussar och pendeltåg mot Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ett unikt första boende med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 32 kvm. Den superfunktionella planlösningen ger ett komplett hem på liten yta. Köksdelen är utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin och bra förvaring. Rummet har vitpigmenterat trägolv och exklusiv skjutdörr i glas ut mot den egna balkongen i söderläge. Rymligt badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har generösa och genomtänkta förvaringsutrymmen.

Läget är noga utvalt endast 200 meter från Centralstationen. Ett ypperligt läge för dig som pendlar mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Tåget till Uppsala tar endast tio minuter. I din närhet finns också två stora livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, restauranger, mm. För dig som gillar att träna finns Knivstas sim- och sporthall på promenadavstånd. På sommaren är det cykelavstånd till sjön Valloxen.

Hiss finns
Läs mer hos Riksmäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Camilla Berg
Riksmäklaren
070-548 08 06

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs