Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 295 000 kr

5 rum129 m²
Tomtarea
473 m²
Biarea
15 m²
Byggår
1982
Energiklass
villa Storvreta

Jupitervägen 3

Välkommen till detta hemtrevliga och mycket barnvänliga hus, på lättskött trädgårdstomt, beläget vid skogsbrynet mot Storskogen i Storvreta! Huset ligger i en lugn och lummig del av Storvreta på återvändsgata vid vändplan, endast ett stenkast från fotbollsplan och lekplats. Ytterligare ett stenkast bort når ni elljusspår.

Fastigheten har löpande underhållits de senaste åren och är i gott skick. Entréplan erbjuder välkomnande hall med klädkammare, vardagsrum med värmande braskamin och utgång till altan, stort sovrum, trivsamt och rymligt kök med matplats och utgång till det härliga uterummet, fräsch tvättstuga. På övre plan finns hall, stilfullt renoverat badrum och tre bra sovrum. Kallgarage med isolerad förrådsdel vilken idag används som snickarverkstad.

I Storvreta finner man ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, vårdcentral, apotek, flera förskolor och skolor, lekplatser, restauranger, bensinmack mm. Området angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många fina strövområden och cykelleder. Aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid.

Här har ni även närhet till goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min och Arlanda på ca 30 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne.

Läs mer hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Michael Melin
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB
070-767 83 23

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs