Trollkarlen Gabriel är 17 år men har redan jobbat som trollkarl i 7 år och är en av Sveriges mest bokade junior trollkarlar med ett 100 tal bokningar varje år. Han är känd från tv (bingolotto och barnkanalen) och har vunnit flera olika talangtävlingar genom åren. Han har tävlat i trolleri-SM 2ggr. 2015 kom han tvåa i allmän magi junior som trollkarl och 2016 blev han svensk juniormästare i barntrolleri.

KONTAKTA GABRIEL HÄR
https://kryddafesten.se/artist/trollkarlen-gabriel

* Företags fest
* Julbord
* Privatfest
* Barn underhållning

Show för vuxna och barn över 12
Gabriel skräddarsyr oftast denna show efter kundens önskemål så det går inte att säga exakt vad den kommer innehålla men. Vi lovar att ni kommer få en galet rolig men också otroligt spännande föreställning som ni kommer minnas en lång tid framöver, och ja ni kommer bli arga och ligga sömnlösa några nätter efteråt men det bjuder han på

SHOW + MINGEL
En populär mix hos företag är en show på ca 20-25 min + mingeltrolleri, för detta finns ett paketpris.

Barn och familjeshower (Scen)
Gabriel erbjuder en show full med överraskningar och galna inslag. Hans show är lite utöver det vanliga, den innehåller rolig musik, Buktaleri med dockan Eddie och självklart en massa trolleri. Publiken är delaktig i stor del av showen på olika sätt. Barn som hjälper till på scenen får en trollstav eller en ballongfigur och man kan även boka en extra stund efter showen för ballongfigurer till en mindre summa. Det går även att få en signerad idolbild med sig hem om man önskar.

Barnkalas
Gabriel erbjuder en show full med överraskningar och galna inslag.
Hans show är lite utöver det vanliga, den innehåller rolig musik, ballongfigurer och självklart en massa trolleri.
Publiken är delaktig i stor del av showen på olika sätt. Barn som hjälper till på scenen får en ballongfigur och man kan även boka en extra stund efter showen för ballongfigurer till en mindre summa.
Det går även att få en signerad idolbild med sig hem om man önskar.
Buktalar dockan Eddie kan också vara med här om man önskar men för det krävs att man ha en lokal med en scen eller en yta på ca 3×4 meter för showen. Fråga om detta när ni bokar så berättar vi mer.

FLER
Du hittar fler trollkarlar och underhållare på: www.KryddaFesten.se
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Krydda Festen