Säljer min Bemba-grupp på uppskattningsvis 30-40 firrar, som regelbundet ynglar av sig. På köpet kommer också ett gäng Malawi-ciklid-yngel som jag hittade i en annan burk efter att min Malawi-grupp såldes.

Akvariet är en f.d. saltvattensburk, med ytavrinning och rejäl sump under. Burken är 100x60x60 = 360 liter och sumpen är på ca 100 liter.
Inredningen består av vit ciklidsand och vit hålsten, samt ett gäng anubias och lite andra växter. Baktill sitter en 3D-bakgrund (ej limmad, så enkel att ta bort om man vill!) och bakom den ligger massor av biobollar + en cirkulationspump som ger lite extra filtrering. Nedstucket bakom bakgrunden växer också diverse växter upp över ytan, främst pothos-plantor, som också ger extra filtrering samt en läcker helhetskänsla.
Sumpen är proppfull av filtermedia, bl.a. Siporax och biobollar.

Ovanför akvariet hänger en MaxSpect Razor-ramp med sötvattens-LED:ar (8000 kelvin). Rampen har inbyggd dator som dimmar ljuset upp och ned över dygnet för att skapa gryning och skymning m.m.
Mycket fint ljus och snygg design på rampen.

Till burken medföljer också ett par pumpar, bl.a. returpump från sumpen och en Tunze-streamer, samt doppvärmare och PH-mätare/-probe. Fler/andra tillbehör finns också att köpa till, vid intresse...

En gedigen burk med kvalitetsteknik och rejäl filtrering som skapar minimalt underhåll.

3500 kr för alla fiskar
4000 kr för akvariet med teknik
6000 kr för rubbet
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in