Nybegagnad elektronik – en tjänst från Blocket
nybegagnad elektronik

Nybegagnad elektronik

Funderar du på att köpa en begagnad mobiltelefon? Genom vår tjänst Nybegagnad elektronik erbjuder vi kvalitetssäkrade mobiler, surfplattor och datorer som är testade och fixade av proffs. Alltid med två års garanti!

Nybegagnad elektronik med två års garanti

Nybegagand elektronik är en ny marknadsplats som säljer begagnade mobiler, surfplattor och datorer med två års garanti och 14 dagars ångerrätt genom vår partner Returhuset. Det är lika tryggt och enkelt som att köpa nytt, samtidigt som det är ett bra val för både miljö och plånbok.
Produktens funktioner såsom högtalare, mikrofon, skärm och kamera testas av proffs för att säkerställa att den fungerar som den gjorde när den var ny, och du kan förvänta dig en batterikapacitet på 80-100 procent.
Kvalitetssäkrat, prisvärt och tryggt


 • Testat och fixat av proffs

 • 2 års garanti och 14 dagars ångersrätt

 • 1-3 dagars leveranstid

Hur vet man att en iphone inte är stulen

Spana in nybegagnad elektronik

Nybegagand elektronik – vad är det egentligen?

Nybegagnad elektronik är begagnad elektronik som har testats och fixats av proffs så att allting fungerar. Vid behov så byts delar ut och uppgraderas för att ge produkterna ett nytt liv. Genom denna process garanterar vår samarbetspartner att du som kund får en produkt som fungerar lika bra som när den var ny och att du blir nöjd med ditt köp.
Blocket samarbetar med Returhuset som är experter på att renovera begagnad elektronik.

Kosmetiskt test

Det första som görs är att undersöka hur produkterna ser ut. De allra finaste produkterna väljs ut för att säljas vidare och graderas sedan i fyra olika skick baserat på deras utseende.
Skick A+ – Nyskick
 • Batterikapacitet på 80-100 procent.
 • Upplevs som ny. Den har inga synliga repor eller tecken på användning.
Skick A – Mycket fint skick
 • Batterikapacitet på 80-100 procent.
 • Minimala tecken på användning. Kan ha någon mindre repa eller märke.
Skick B – Fint skick
 • Batterikapacitet på 80-100 procent.
 • Några tecken på användning. Har några mindre repor i display och/eller chassi.
Skick C – Okej skick
 • Batterikapacitet på 80-100 procent.
 • Tecken på användning. Har repor/kantstötningar i display och/eller chassi.
Tekniskt test och funktionalitet Produkten kopplas till ett testverktyg som genomför en rad olika tester för att säkerställa att tekniken fungerar som den ska. Därefter testas knappar, sensorer, kamera, högtalare, mikrofon och skärm av ett proffs. Slutligen raderas allt innehåll och produkten fabriksåterställs.
Batteri Alla produkter uppfyller tillverkarens krav på god batterihälsa. För Apple-produkter betyder det exempelvis att batterikapaciteten ska vara mellan 80-100 procent.
Två års garanti Garantin innebär att du under två års tid får en gratis reparation av din vara om batteriet inte håller måttet eller om den inte fungerar som den ska.
Garantin täcker inte självorsakade skador, exempelvis vattenskador eller en krossad skärm.
Batterikapacitet på 80-100 procent Några tecken på användning. Har några mindre repor i display och/eller chassi.
Skick C – Okej skick Batterikapacitet på 80-100 procent Tecken på användning. Har repor/kantstötningar i display och/eller chassi.

Tekniskt test och funktionalitet

Produkten kopplas till ett testverktyg som genomför en rad olika tester för att säkerställa att tekniken fungerar som den ska. Därefter testas knappar, sensorer, kamera, högtalare, mikrofon och skärm av ett proffs. Slutligen raderas allt innehåll och produkten fabriksåterställs.

Batteri

Alla produkter uppfyller tillverkarens krav på god batterihälsa. För Apple-produkter betyder det exempelvis att batterikapaciteten ska vara mellan 80-100 procent.

Två års garanti

Garantin innebär att du under två års tid får en gratis reparation av din vara om batteriet inte håller måttet eller om den inte fungerar som den ska.
Garantin täcker inte självorsakade skador, exempelvis vattenskador eller en krossad skärm.
Ett smartare val


Det finns mycket pengar att spara på att köpa nybegagnad elektronik.


Priset på en nybegagnad produkt är ungefär mittemellan begagnat på Blocket, och en helt ny produkt. Priserna på produkterna beror på ålder, modell och utseende. Alla produkter fungerar felfritt, men kosmetiska variationer påverkar priset.

begagnatförsäkring feuture

Hur fungerar det?

Hitta produkten du vill köpa på Nybegagnad elektronik, lägg den i varukorgen och betala för varan genom vår partner Returhuset
Inom några dagar kan du hämta ut din vara på ett postombud nära dig. Använd din nybegagnade produkt och njut av två års garanti från Returhuset.

Spana in nybegagnad elektronik

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer