Nybegagnad elektronik – en tjänst från Blocket
nybegagnad elektronik

Nybegagnad elektronik

Funderar du på att köpa en begagnad mobiltelefon? Genom vår nya tjänst Blocket Nybegagnat erbjuder vi kvalitetssäkrade mobiler och surfplattor som är testade och fixade av proffs. Alltid med garanti!

Nybegagnad elektronik med garanti

Blocket Nybegagnat är en ny marknadsplats som säljer begagnade mobiler och surfplattor med garanti och 30 dagars öppet köp. Alla säljare på Blocket Nybegagnat är professionella aktörer med högt fokus på kvalitet. De säkerställer att produkterna har genomgått en grundlig kvalitetskontroll och att de fungerar som de ska. Delar som inte fungerar felfritt, exempelvis skärm och batteri, byts ut. Produkterna rengörs utvändigt och all data raderas innan de fabriksåterställs. Det är lika tryggt och enkelt som att köpa nytt, samtidigt som det är ett bra val för både miljö och plånbok.
Produktens funktioner såsom högtalare, mikrofon, skärm och kamera testas av proffs för att säkerställa att den fungerar som den gjorde när den var ny, och du kan förvänta dig en batterikapacitet på 80-100 procent.

Spana in nybegagnad elektronik

Nybegagand elektronik – vad är det egentligen?

Produkterna säljs i tre skick som speglar deras utseende: Nyskick (A), Mycket bra skick (B), och Bra skick (C). Genom denna process garanterar våra samarbetspartners att du som kund får en produkt som fungerar lika bra som när den var ny och att du blir nöjd med ditt köp.

Kosmetiskt test

Det första som görs är att undersöka hur produkterna ser ut. De allra finaste produkterna väljs ut för att säljas vidare och graderas sedan i tre olika skick baserat på deras utseende.
Nyskick (A): Mobiltelefonen upplevs som ny. Den har inga synliga repor eller märken.
Mycket bra skick (B): Mobilen ser mycket bra ut, men har minimala tecken på användning. Den kan ha någon mindre repa eller märke.
Bra skick (C): Mobilen ser bra ut, men har några tecken på användning. Den har några mindre repor eller märken, men inget som påverkar funktionaliteten.

Tekniskt test och funktionalitet

Produkten kopplas till ett testverktyg som genomför en rad olika tester för att säkerställa att tekniken fungerar som den ska. Därefter testas knappar, sensorer, kamera, högtalare, mikrofon och skärm av ett proffs. Slutligen raderas allt innehåll och produkten fabriksåterställs.

Batteri

Våra säljare kontrollerar batterierna på alla produkter som säljs. Om de upptäcker onaturlig laddningskapacitet eller för kort batteritid byter de ut batteriet innan produkterna skickas till sin nya ägare. Minimikravet för batterikapacitet är 80%.

Garanti

Garantin innebär att du under 1-2 år får en gratis reparation av din vara om batteriet inte håller måttet eller om den inte fungerar som den ska.
Garantin täcker inte självorsakade skador, exempelvis vattenskador eller en krossad skärm.

Ett smartare val

Det finns mycket pengar att spara på att köpa nybegagnad elektronik. Priset på en nybegagnad produkt brukar ligga runt 50% lägre än en ny produkt. Priserna på produkterna beror på ålder, modell och utseende. Alla produkter fungerar felfritt, men kosmetiska variationer påverkar priset.

Dags att klicka hem en nybegagnad mobiltelefon?

När du är redo att klicka hem din nybegagnade mobiltelefon hittar du alla produkter på Blocket Nybegagnat. Lägg din valda telefon i varukorgen, loggar in på ditt Blocket-konto och betalar. Därefter packas och skickas din order till dig och du har din nybegagnade produkt inom loppet av några dagar. Enkelt va?

Spana in nybegagnad elektronik

Kvalitetssäkrat, prisvärt och tryggt


  • 1-2 års garanti

  • 30 dagars öppet köp

  • Testat och fixat av proffs

Hur vet man att en iphone inte är stulen
Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer